Продажба 410,000 € - 3-Стаен, 4-Стаен, Къща
270 3 Спални 3 Бани 2 Гаражи 2021 Година

Нов жилищен комплекс в София, който поставя на първо място природата и задава високи изисквания към архитектурата и средата.в непосредствена близост до „Ринг мол“ и IKEA. Разположен е върху терен с площ 91 дка, с ниско етажно застрояване, панорама към Витоша, чист въздух, обширна паркова зона, езеро и много слънце.

В комплекса са проектирани луксозни и редови къщи, апартаменти с една, две и три спални.
Продукт е на нова теория на обитаването – съжителство с природата, здравословен живот, активен спорт и почивка, свободна и устойчива архитектура, модерни и светли жилища, сигурност и спокойствие за децата и семейството.

Площ на терена: 90 910 кв. м
Озеленяване и природа: 77 330 кв. м
Застроена площ: 13 580 кв. м
РЗП: 40 088 кв.м

Брой свободни апартаменти – 17
С площ от 121кв.м до 265кв.м и цени от €203,300 до €462,500

Брой свободни еднофамилни къщи – 15
С площ от 270кв.м и цени от €410,000.

Сградите са свободно разположени, ситуирани са изток-запад, не нарушават движението на въздуха и чистотата му.
Архитектурата на сградите следва главната концепция – тя е свободна, открита към природата и панорамата. Различни по функция, но обединени като геометрия и фасадна графика. В същото време „ритъмът“ на елементите поражда спокойствие и синхрон. Комбинацията на естествените материали – камък, дърво и стъкло „приближава“ архитектурата към природата

В центъра на всичко поставяме човека, а около него – слънцето, въздуха, земята и водата. Сградите са свободно пръснати по терена, но ориентирани по хода на слънцето – изток-запад, между тях има разстояния, за да се запази движението на въздуха и чистотата му. С тази цел автомобилите са изведени само по периферията на комплекса. Покритата река е използвана за създаването на ново езеро, за да остане привлекателна и просторна зоната за разходки и почивка. Озеленяването е едновременно в помощ на чистотата на въздуха и дом на птичките.

Ние създаваме среда за живот. Това е не само добро озеленяване, езера и водни ефекти, практични и безопасни улици и алеи, зони за почивка и игра. Това е общото усещане за удоволствие от живота. Вниманието към всеки детайл на средата и оптималното използване на наличната търговска, спортна, социална и образователна инфраструктура.

За отопление и охлаждане ще ползваме чисти енергоносители и системи: природен газ, климатична техника от най-ново поколение. Прилагаме енергоефективни решения – висок клас топло и хидроизолации, системи за събиране на дъждовни и дренажни води и ползването им за поливни и битови нужди. С изложението на сградите осигуряваме максимално оползотворяване на слънчевата енергия. Луксозни общи части с шумопоглъщащи тавани и „тихи“ настилки.

Това е място за здравословен живот. Място за почивка. На крачка от Витоша, където можете да се разхождате в гората, да карате ски през зимата и велосипед през лятото. В комплекса е създадена Алея на здравето с дължина 2 500 м за ходене, крос и фитнес на открито. Обозначеният маршрут гарантира безопасност и спокойствие. Далеч от сградите има игрище за минифутбол и волейбол за най-малките.

Един от важните фактори за спокойствието и уюта на всяко семейство е сигурността. Тук, човек се чувства защитен, защото е предвидено всичко необходимо за целта: контрол над достъпа в комплекса, охраната е на разположение денонощно седем дни в седмицата, навсякъде са инсталирани и видеокамери.

Подобни имоти

Call Now Button